LEYLA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1748 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leyla. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 21:14 Na 30 minuten kwam de bestelling! De pizza’s en het broodje waren super lekker en goed warm
22 jun 2024 om 21:26 Ik kan hier maximaal 90 minuten invoeren naar het duurde 2 uur voor de bestelling er was, drie lauwe pizza’s en slappe donkerbruine frietjes. Laatste x dat ik hier besteld heb.
21 jun 2024 om 23:43 Opvallend dat porties stuk kleiner zijn dan paar weken geleden! Veel minder friet, sla was minimaal en ook de shoarma vulde nauwelijks het vak van de verpakking. Bezuinigen oke, maar niet op de hoeveelheid. Nu te weinig om "vol" te zitten.
21 jun 2024 om 21:58 Na anderhalf uur een lauwe pizza, kan allemaal wel zo zijn dat het druk is maar laat het dan weten zodat we iets anders kunnen halen.
20 jun 2024 om 10:00 Een uur na de bestelling nog niemand gezien, gebeld. Toen duurde het nog 10 minuten voordat ze eten
17 jun 2024 om 0:46 Pizza was erg lekker& goed belegd . Bezorger was super vriendelijk. Echt een aanrader
16 jun 2024 om 18:50 Eten was koud toen het aankwam, ook ontbrak er een blik drinken en betaalde ik onverwachts €3,- meer
15 jun 2024 om 17:27 Mijn eten was 40 min te laat bezorgd. Het eten was nog wel warm en goed.
15 jun 2024 om 0:06 Duurde heel erg lang voordat het er was,pizza was ook niet warm meer
12 jun 2024 om 21:09 Weer het verkeerde ontvangen
11 jun 2024 om 23:24 Super
31 mei 2024 om 13:25 Snelle levering. Er werd netjes rekening gehouden met hoe we ons eten wilden. Helaas beiden last van onze buik na het eten.