LEYLA

LEYLA Shoarma Pizzeria EN Grillroom!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1023 beoordelingen
23 jan 2021 om 20:02 Krijg je een bericht om je bestelling te beoordelen. We zitten na ruim 2 uur wachten nog steeds te wachten...
23 jan 2021 om 11:06 om half 6 besteld; al iets na 5 uur gebracht---erg vroeg!! Verder zeer tevreden
20 jan 2021 om 22:09 Eten was koud en friet was bijna verbrand geen smaak ook jammer !
19 jan 2021 om 19:15 Veel eten en heel lekker
9 jan 2021 om 19:41 Bezorging 45 minuten later dan aangegeven, het geleverde kwam niet overeen met hetgeen dat was besteld.
8 jan 2021 om 22:51 rauw pizzadeeg, ook groenten, harde uien en paprika's. bodem. als je wilt, ken ik het pizza-recept van mijn grootmoeder uit ons familierestaurant in Italië.
8 jan 2021 om 20:08 Eten werd iets te vroeg bezorgd en dat was erg prettig aangezien we dat ook anders kennen. Eten was heerlijk en goed warm. Helemaal top dus.
3 jan 2021 om 19:08 De pizza was echt super vies! Ik had wat extra toppings bij gedaan, maar volgens was de pizza daarom super nat en zwemmend in een vijver van olie. En dat kon ik nog vergeven, maar ze hebben er ansjovis op gedaan?! Het stond nergens en toch zat het erop?!
2 jan 2021 om 12:14 Na mindere ervaringen de laatste tijd echt helemaal prima!
1 jan 2021 om 20:11 Duurde een uur en 45 minuten, Toen kregen we een koude pizza in doorweekte doos. De smaak was na opwarmen wel prima
1 jan 2021 om 19:46 voor herhaling !! ZEER GOED !!
31 dec 2020 om 6:15 Bestelling was niet goed doorgekomen qua aanpassingen. Verder was het eten wel erg lekker